top of page

De helende wijsheid van 

paarden & muziek

Uit pure essentie en nieuwsgierigheid ontstond er een bijzonder samenkomen. De helende muziek van Leonie en begeleiding van Illja zorgde voor een diepe ontspanning en heling van Moby het paard en zijn eigenaresse. Een intiem moment wat heeft geleid tot het volgende programma.

 

De Helende Wijsheid van Paarden en Muziek;

In een kleine groep vormen we samen met de paarden een kudde. Vanuit de wijsheid van de kudde herstellen de paarden de disbalans in het veld. Dit doen zij door middel van harmonisatie gedrag. De paarden geven de mogelijkheid tot het zien van de disbalans en het ervaren van de harmonie in jezelf. Illja begeleid je intuïtief bij dit proces vanuit het systemisch en energetisch werk met paarden.

 

Daarnaast creëren we met de klanken van Leonie een ingang naar het voelbare veld van Stilte. De paarden zijn zeer ontvankelijk voor deze vibraties en kunnen volledig ontspannen, net als wij. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor het ervaren van het veld van compleetheid. En het herkennen dat dit veld de grond van ons bestaan is. Zo ontstaat er een samenzijn in het hier en nu voor dat wat ervaren mag worden en heling kan plaats vinden.

 

Facilitators

 

Deze sessie is een samenwerking tussen de zussen Leonie en Illja. 

 

Illja is Yoga-en meditatie docent, Systemisch & energetisch coach met paarden. Ook begeleidt zij individuen en groepen in hun ontwikkeling. De afgelopen 5 jaar heeft zij zich toegewijd, na het ontdekken van haar ware essentie, dit te brengen in elk aspect van haar leven. Ze ondersteunt je in het proces van spiritueel ontwaken en emotionele volwassenheid. 

 

Leonie is singer songwriter, Sound Healer & Inner Voice coach. Vanuit haar essentie weet zij met muziek de oude wijsheid te overbruggen naar de hedendaagse tijd. Zij zingt en speelt vanuit haar pure hart. De afgelopen jaren heeft zij een innerlijke reis gemaakt waarin ze haar ware stem heeft gevonden. Ze begeleidt je in het vinden van jou ware stem.

Praktische informatie
  • We beginnen met een kopje thee/koffie met lekkers in de fijne ruimte boven de binnenbak en hier zullen we ook mee eindigen.

  • Je hebt geen ervaring nodig met paarden, muziek of meditatie.

  • Meenemen; 
    - comfortabele kleding aan en stevige schoenen
    - dekentje/ kussentje, wij hebben stoeltjes.

  • This session will be guided in Dutch. English if needed, please email us.

WhatsApp Image 2022-09-07 at 11.40.55 AM.jpeg
Ilja59.jpg
Investering & info

De helende wijsheid van paarden & muziek

  (incl. sessie met paarden & muziek, thee en lekkers)

Kosten; € 175 incl btw 

Datum: 19 Maart 2023 UITVERKOCHT
Nieuwe datum: 23 April 2023

Tijd: 9:30 - 12:30 ( je bent welkom vanaf 9:20)
Locatie: van Stal honden -en paardenschool,

Kostverlorenkade 25, Amstelveen

Impressie De helende wijsheid van paarden & Muziek

30 mei 2021

Video by Julia

Gedeelde ervaringen

Magisch was het. 
Echt een overgangs moment voor mij. Beseffen dat het echt goed is en het vertrouwen houden in wat is. 

~ anoniem

Het werkte nog door de dagen erna. Ik neem mee dat ik onderdeel ben van het geheel. Dat wat voor mij bestemd is zal zich aandienen als ik kan ontvangen…vanuit rust, openheid en zichtbaarheid.

~ Patricia den Doop

De combinatie van jouw begeleiding, de paarden en de muziek van Leonie zorgt voor magie. Het heeft mij op vele lagen geraakt en gespiegeld. De week erna kwamen er steeds weer inzichten bij die helpend voor mij waren.

~ Joke Plaatsman

bottom of page