top of page

De Helende Wijsheid van 
Paarden & Muziek

Uit pure essentie en nieuwsgierigheid ontstond er een bijzonder samenkomen. De helende muziek van Leonie en begeleiding van Illja zorgde voor een diepe ontspanning en heling van Moby het paard en zijn eigenaresse. Een intiem moment wat heeft geleid tot het volgende programma.

 

De Helende Wijsheid van Paarden en Muziek;

In een kleine groep vormen we samen met de paarden een kudde. Vanuit de natuurlijke wijsheid van de kudde herstellen de paarden de disbalans in het veld. Dit doen zij door middel van harmonisatie gedrag. De paarden geven de mogelijkheid tot het zien van de disbalans en het ervaren van de harmonie in jezelf. Illja begeleid je intuïtief bij dit proces door de ogen van het paard vanuit het systemisch en energetisch werk met paarden.

 

Daarnaast creëren we met de klanken van Leonie een ingang naar het voelbare veld van Stilte. De paarden zijn zeer ontvankelijk voor deze vibraties en kunnen volledig ontspannen, net als wij. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor het ervaren van het veld van compleetheid. En het herkennen dat dit veld de grond van ons bestaan is. Zo ontstaat er een samenzijn in het hier en nu voor dat wat ervaren mag worden en heling kan plaats vinden.

 

Facilitators

 

Deze sessie is een samenwerking tussen de zussen Leonie en Illja. 

 

Illja is Yoga-en meditatie docent, Systemisch & energetisch coach met paarden. Ook begeleidt zij individuen en groepen in hun ontwikkeling. De afgelopen 5 jaar heeft zij zich toegewijd, na het ontdekken van haar ware essentie, dit te brengen in elk aspect van haar leven. Ze ondersteunt je in het proces van spiritueel ontwaken en emotionele volwassenheid. 

 

Leonie is singer songwriter, Sound Healer & Inner Voice coach. Vanuit haar essentie weet zij met muziek de oude wijsheid te overbruggen naar de hedendaagse tijd. Zij zingt en speelt vanuit haar pure hart. De afgelopen jaren heeft zij een innerlijke reis gemaakt waarin ze haar ware stem heeft gevonden. Ze begeleidt je in het vinden van jou ware stem.

WhatsApp Image 2022-09-07 at 11.40.55 AM.jpeg
Ilja59.jpg

Impressie De helende wijsheid van paarden & Muziek

30 mei 2021

Video by Julia

DSC_1650.jpeg

Reportage door Forestme
September 2022

Tekst en Fotografie: Merel van der Lande

Praktische informatie
  • We beginnen met een kopje thee/koffie met lekkers in de fijne ruimte boven de binnenbak en hier zullen we ook mee eindigen.

  • Je hebt geen ervaring nodig met paarden, muziek of meditatie.

  • Meenemen; 
    - comfortabele kleding aan en stevige schoenen
    - dekentje/ kussentje, wij hebben stoeltjes.

  • This session will be guided in Dutch. English if needed, please email us.

Investering & details

De helende wijsheid van paarden & muziek

  (incl. sessie met paarden & muziek, thee en lekkers)

Kosten; € 197,- incl btw 

Datum: 6 september & 8 september 2024

Tijd: 9:30 - 12:00 ( je bent welkom vanaf 9:20)
Locatie: van Stal honden -en paardenschool,

Kostverlorenkade 25, Amstelveen

Gedeelde ervaringen

Hoe subtiel paarden en Illja zijn in het "beluisteren"van wat er speelt, en wat er gedaan mag worden. Het werkt nog lang na, is erg intens, hoewel je denkt en ziet , dat er niet zoveel aan de hand lijkt. Ik kwam in een compleet andere dimensie terecht , bij deze dame, waarbij de muziek van haar zus, meer dan "betoverend " was. Je moet wel durven te "openen" , maar dan raakt het je hoe dan ook !

 

~ Pieter

Het was een magische ervaring. Prachtig samenspel tussen Illja en Leonie. Waarbij de eerste een echte paardenfluisteraar is en systemisch heel mooi werk neerzet en Leonie de muzikale gouden draad is in het systeem zodat alles zo prachtig aan elkaar wordt verbonden. Echt een aanrader

 

~ Wendy

De combinatie van jouw begeleiding, de paarden en de muziek van Leonie zorgt voor magie. Het heeft mij op vele lagen geraakt en gespiegeld. De week erna kwamen er steeds weer inzichten bij die helpend voor mij waren.

~ Joke Plaatsman

bottom of page