top of page
horseweb.jpg
Prijzen & tijden:

Op ontdekking in jezelf.

Aan de rand van Amsterdam komen Yoga en Coaching met Paarden samen, waarin we ervaren dat deze een bijzondere verbinding met elkaar hebben.

 

In een serie van 3 Morning Retreats (ook los te volgen) neem ik je mee op ontdekking in jezelf:

 

1) VAN DENKEN NAAR VOELEN, data volgt

In deze workshop worden we (nog meer) bewust van het onderscheid tussen deze twee. We leren doormiddel van simpele tools hoe je de beweging kunt maken van denken naar voelen en hoe belangrijk het is om deze beweging te blijven maken.

 

2) ONTDEK JE AUTHENTIEKE ZELF,  data volgt

Hier gaan we dieper naar binnen, in onszelf. We zakken in ons Hart, de ingang naar dat wat je bent, ten opzichte van al je patronen en ideeën over jezelf.

 

3) DOWN TO EARTH, data volgt

Hoe meer we openen en dichter bij onszelf komen, hoe meer lagen uit ons systeem omhoog borrelen.

Het is hierbij ontzettend belangrijk om gegrond te zijn. Net als een boom diepgeworteld is, wordt ze niet meteen omver geblazen als het stormt. Door te leren gronden in je lichaam is er een grotere fundering en ruimte voor alles wat zich kan laten zien voor jou om te ontmoeten in ruimte en liefde. 

 

Het is een ervaringsgerichte ochtend in een prachtige omgeving in de polder. We beginnen met een zachte yoga flow, meditatie en simpele tools waardoor je meer bewust wordt van wat je in je lichaam voelt en ervaart. We landen in onszelf. (voor elk niveau geschikt).

Na een korte pauze komen we vervolgens in contact met de paarden. We werken met 1 of 2 paarden in een overdekte ruimte waarin we als groep (maximaal 6 mensen) op een open en veilige manier oefeningen doen. Dit is allemaal naast het paard. Je hebt geen ervaring met paarden nodig en ook diegene met een angst voor paarden zijn zeer welkom.

 

Yoga en Paardencoaching
Wat gaan we doen
Wat brengt het je:

- meer inzicht in hoe je op een bewuste manier kunt omgaan    met jouw emoties en patronen

- tools die jouw proces ondersteunen in het zien van emoties,   gedachtes en patronen.

- vanuit je gevoel te leven in elk moment.

- hoe je deze inzichten kunt vertalen in je dagelijkse leven

Wat heb je nodig:

- makkelijk zittende kleding voor de yoga

- stevige schoenen, die vies mogen worden

- eventueel andere kleding voor de coaching met paarden

De retreats zijn los te boeken: € ,- inc btw

  (incl. yoga, materiaal, paardencoaching, drankje en snack

   10% korting als je alle 3 de workshops volgt)

Data: volgt nog

Tijd: 9:30 - 13:00 ( graag 10 minuten van te voren aanwezig zijn)

Volg je 1 of meerdere workshops dan ontvang je 15% korting op je eerste individuele coach sessie met paarden!

Yoga en Paardencoaching

Doormiddel van yoga brengen we onze aandacht in het Nu, vanuit daar leren we om vanuit bewustzijn te kijken en vooral te laten zijn van dat wat komt en gaat, zoals gedachtes, emoties en patronen. Waar de paarden volledig in het Nu leven en meester zijn in het lezen van lichaamstaal, spiegelen ze heel helder wat er in jou systeem speelt. Samen maakt dat een directe en veilige manier om jezelf laag voor laag te ontdekken.

 

Gedeelde ervaring

..Een bijzondere ontmoeting.

De interactie met het paard spiegelt je gedrag in het dagelijks leven. Op een bijzondere manier. Want je voelt zo goed hoe we allemaal verbonden zijn....
...Een heerlijke zondagochtend, want eerst was er yoga en dat hielp enorm! 

~ Ernestine

..Mijn behoefte om gezien te worden door het paard. Het was er. En angst voor de grote en het onbekende van het paard was er zeker ook....

...ongemakkelijk voelde het. Totdat ik besloot om mijn ogen te sluiten en op de grond te gaan zitten. Ik was bang en moest eerst huilen en toen kwam er zoooveel vrijheid. 

~ Steffi

...nog nooit stond ik zo bewust tegenover een paard. Puk liet me van alles zien, mijn neiging om te pushen en dingen naar mijn hand te zetten, moment dat ik dat los liet en alles kon laten zijn was ze bij me in verbinding. Wat een prachtige liefdevolle spiegel..

~ Elske

bottom of page